Sider

mandag 31. desember 2012

Årsskifte


Så mange forventinger, så mange tanker……………… Hvert år ved denne tiden har vi alle en mengde ønsker og planer for det nye året. Vi rister av oss det gamle og starter med nytt friskt mot. På mange måter en bra tradisjon, vi gir oss selv en ny sjanse, det er godt. Men det ligger også mye urealistiske forventinger bak dette med nytt år. Akkurat som overgangen fra ett år til ett annet på et eller annet magisk vis skal endre oss.

Tid… hva er egentlig det? Noe vi mennesker har konstruert, en måleenhet for å styre livet etter. Systemet er blant annet skapt med bakgrunn i solens syklus for dag og natt, månesykluser og årstider. Menneskets trang til å sette ting i system.
Gjennom årene har vi har gitt tiden umåtelig mye makt. Bare tenk på hvordan mange av oss er fanget i «tidsklemma»……… Det er verd å reflektere litt over eller?
Og et årsskifte, ja hva er det? Det er jo bare en ny dag……. Eneste forskjellen er at vi skriver et nytt tall.
Hver dag er faktisk like verdifull og ny, hver dag du våkner har du et nytt blankt år foran deg. Det trenger ikke å være 31.12 for det…………..

All endring må vi bidra til selv, ved for eksempel å ta noen nye valg.
Magien, den er i oss, vi må bare hente den frem :)

Takk for året som har gått,
for all den lærdom vi har fått
for alle gleder,
for alle sorger
det nye vi hilser ~ magisk og flott

Ønsker dere alle en flott feiring av det gamle og et magisk nytt år ©


Mkh
Ellen


4 kommentarer:

  1. Ingen ting er viktig hvis man ikke er ett med seg selv.

    SvarSlett
  2. Alle må stå til ansvar for seg selv og sine handlinger slik at man ikke skader seg selv eller andre.

    SvarSlett
    Svar
    1. Personer som misbruker egen kapasitet verst mulig og overtar en annens sjelsgrunnlag, må bøte med universets strengeste og varige straff. Ved gjenopprettelse av selvstendighetspotensiale, må overgriperne gi fra seg alt herredømme, og da blir de ikke istand til å greie seg på samme måte som tidligere.

      Slett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett